Pensiunea „La Mateescu” este localizată între canalul Chilia şi Dunărea Veche, pe malul canalului Pardina – Stipoc, lângă Mănăstirea Stipoc (Schitul Sf. Atanasie). Pensiunea „La Mateescu” aşezată în sufletul Deltei Dunarii este o oază de linişte, ferită de zgomote şi circulaţie, oferind posibilitatea petrecerii unor zile de neuitat. Flora şi fauna existentă în Delta Dunării o transformă într-un loc mirific, perfect pentru petrecerea vacanţelor, pentru iubitorii de pescuit şi vânătoare. Locaţia vă pune la dispoziţie 30 locuri de cazare camerele fiind dotate cu  frigider, baie şi TV.

Pensiunea este aşezată pe marginea canalului Pardina-Stipoc, apa fiind populată cu o varietate mare de peşti. Se poate pescui în canal din curtea pensiunii sau împrejurimi. Vânătoarea în această zonă se practică în perioada 15 octombrie – 28 februarie, la majoritatea speciilor de păsări – raţă, gâscă,  porumbei sălbatici, lişiţe. Cu autorizaţie se pot vâna căpriori ,fazani, mistreţi sau iepuri.

Flora şi fauna Deltei Dunării transformă pensiunea într-un loc mirific, perfect pentru petrecerea vacantelor, pentru iubitorii de pescuit şi vânătoare. Lacuri acoperite de nuferi albi şi galbeni, insuliţe plutitoare, zăvoaie cu vegetaţie sălbatică specifică zonei, o varietate foarte mare de păsări: lebede, raţe sălbatice, renumitul pelican, cât şi o mare varietate de peşti.

Majoritatea turistilor care viziteaza pensiunea sunt mari amatori de pescuit. La cativa kilometri pe apa se afla canalul Lopatna cu adancime de 3-5m unde pestii mari isi asteapta pescarii. Pentru profesionisti Dunarea Veche este locul ideal, de la Mila 23 pana in comuna Crisani. Pescuitul se poate practica si pe canalul Cernovca, care se formeaza din Bratul Chilia spre satul Periprava. Crapul si somnul mare se gasesc din abundenta in acest canal linistit, pescarii de rapitori avand dispozitie lacurile Lideanca, Vacaru, Babina, Matita, Merhei cat si canalele adiacente.

Adresa: Localitate: Pardina, Contact: Mateescu, Telefon receptie: 0744379640, Fax receptie: 0244515754