Complex Turistic Tatanir se extinde pe o suprafaţă de aproximativ 1,7 ha cu deschidere la Dunăre. Restaurantul este amplasat pe malul apei, cu vedere spre Dunăre.

Structura complexului cuprinde: ponton de acostare receptie, restaurant, cu terasa si gratar in aer liber (unde puteti avea placerea sa va preparati pestele pescuit sau vanatul dumneavoastra), sala de mese cu capacitate 40 de locuri, bucatarie dotata cu aparatura profesionala, statie de epurare a apei.

Dotarile complexului nu trebuie ignorate: aer conditionat, internet, sistem home cinema, cablu Tv, grupuri sanitare, preparate cu specific pescaresc si mancare traditionala romaneasca.

Acces pe apa :
– cu ambarcatiunile noastre la preturi negociabile, facem 50 de minute de la Tulcea:
– Salupa cu cabina”merry Fisher” ( motor Johnson, 140 Cp) cu Gps, capacitate 6-7 persoane;
– 3 Barci ” Cap Console ”( motor Suzuki, 40 Cp ) cu Gps, capacitate 4-5 persoane;

Acces pe uscat:
– Drum pietruit (45 km). Trecerea Dunarii se face cu Bacul, din Tulcea ; de la Pardina, drumul continua pe digul de pamant; sau va puteti lasa masinile in parcarea de langa faleza Tulcea

– Cu transportul naval public, ”pasagerul”, din Portul Tulcea, pana in localitatea Pardina, si de acolo va preluam pentru ultimii 10 Km. Cu ambarcatiunile noastre ( gratuit ).
Adresa: Chilia Veche, str. Tatanir, nr. 1